Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Vezi cum arată femeile politician de succes din Ardeal! Peste 70 de liberale s-au antrenat de luptă la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

În acest weekend Alba Iulia a fost gazda unei reuniuni a femeilor liberale din Ardeal la care au participat pe lângă membrele Organizațiilor Femeilor Liberale din 11 județe, traineri în tehnicile comunicării politice și invitați precum prim-vicepreședintele PNL Klaus Iohannis și parlamentari PNL din Alba, Sibiu și Hunedoara.

Majoritatea celor aproape 80 de femei politicieni prezente la seminarul cu tema ,,Comunicarea valorilor liberale către societatea civilă şi electorat” și conduse de președinta OFL – ministrul Lucia Varga,  ocupă funcții publice, de parlamentari, consilieri locali, județeni, șamd.

Meajul Luciei Varga pentru colegele sale din Ardeal a fost în general unul de mobilizare la luptă politică, aceasta amintind că urmează alegerile europarlamentare și cele prezidențiale.

Duminică, după ce câteva liberale curajoase au simulat niște speech-uri pentru a arăta ce au învățat la training-ul de la Alba Iulia, evenimentul s-a încheiat cu înmânarea unor diplome pentru fiecare participant. Printre aceștia s-a numărat și fiica ministrului Lucia Varga care și-a însoțit mama la eveniment.

Gazda și organizatorul seminarului, președinta OFL Alba –  Elena Ignat, s-a declarat mulțumită în legătură cu modul în care s-a desfășurat evenimentul, părăre împărtățită prin aplauze de participantele aflate în sală.

Pentru că în politica mare, la televizor, nu avem ocazia să vedem foarte multe femei politicieni, am profitat de această ocazie pentru a vă prezentai imagini cu liberalele de succes din Ardeal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea