Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Veteranul de război Ioan Cerghedean a împlinit vârsta de 101 ani! Acesta a fost sărbătorit cum se cuvine 

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO: Veteranul de război Ioan Cerghedean a împlinit vârsta de 101 ani! Acesta a fost sărbătorit cum se cuvine

Veteranul de război Ioan Cerghedean a fost sărbătorit astăzi, cu ocazia împlinirii vârstei de 101 ani.

”Cu emoție sfântă am pășit astăzi în ograda colonelului(rtr.) Ioan Cerghedean. Alături de camarazi activi, în rezervă și în retragere și împreună cu reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, am fost prezenți în localitatea Galda de Jos cu ocazia aniversării venerabilei vârste de 101 ani, a veteranului jandarm al celui de al doilea război mondial.

Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de Jandarmi la Timișoara și a fost cadru activ al trupelor de jandarmi. Pe perioada războiului a efectuat servicii de pază și ordine publică în zona Avrigului, din județul Sibiu. În anul 1952 demisionează din cadrul trupelor de jandarmi și se angajează în cadrul CFR de unde se și pensionează. În prezent locuiește în localitatea Galda de Jos alături de 3 generații: copii, nepoți și strănepoți, fiind înconjurat de prețuire și recunoștiință.

La mulți ani sănătoși și frumoși veteranului de război, Ioan Cerghedean.”, au declarat reprezentanții Postului de Jandarmerie Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea