Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Vandalism în Parcul Natural Apuseni: Panouri de informare distruse la doar o zi după amplasare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Vandalism în Parcul Natural Apuseni: Panouri de informare distruse la doar o zi după amplasare

Mai multe panouri de informare/avertizare din Parcul Natural Apuseni au fost distruse la mai puțin de 24 de ore de la amplasare, au precizat, luni, reprezentanții parcului.

„Una dintre modalitățile prin care echipa APNA informează publicul larg asupra regulilor de vizitare este prin amplasează în mod frecvent a panourilor de informare/avertizare.

De-a lungul timpului, am întâlnit persoane nemulțumite de absența acestora în teren. Azi dorim să vă prezentăm prin imagini un fenomen prezent pe suprafața ariilor naturale protejate, și anume: distrugerea panourilor la doar o zi după amplasare.

Panourile ce au supraviețuit depășesc numărul de 200, însă absența lor nu scutește un cetățean nici de la necunoașterea legilor și a altor acte normative relevante, comunicate în spațiul public, precum nici de la aplicarea unor sancțiuni în cazul constatării unor abateri.

Așadar, le mulțumim celor care continuă să sesizeze atât aceste tipuri de vandalisme, cât și alte fapte ilegale pe suprafața ariilor naturale administrate de către noi, Administrația Parcului Natural Apuseni.

Pentru a sprijini în mod direct NATURĂ, vă invităm să vă implicați activ în sesizarea oricărui fapt ce poate aduce un prejudiciu ariilor naturale protejate prin următoarele mijloace de comunicare:

Tel: 0372702242 (Luni – Joi 08:00-16:30, Vineri 08:00 – 14:00)
Mail: [email protected], au transmis reprezentanții Parcului Natural Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea