Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| INCENDIU la acoperișul unei case din Berghin: Intervin pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit luni după masa, în jurul orei 14.00, la acoperișul unei case de locuit din localitatea Berghin.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat fără a se propaga la vecinătăți, au ars aproximativ 100 metri pătrați din acoperiș și o anexă gospodărească alipită în care funcționa un boiler pe lemne. Nu au fost înregistrate victime omenești ca urmare a incendiului.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine cu 2 autospeciale și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit în localitatea Berghin.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 50 metri pătrați iar la fața locului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Berghin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte Membrii ansamblului vocal „Apulum” al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au participat sâmbătă, 13 aprilie 2024, la Olimpiada Națională Corală – faza zonală, desfășurată la Arad. Formațiunea corală albaiuliană este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea