Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE: ACCIDENT RUTIER la Decea: O tânără rănită grav în urma unei coliziuni între două autoturisme, după o depășire neregulamentară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a produs marți dimineața, în jurul orei 8.30, pe DN1, pe raza localității Decea. Două persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între două autoturisme.

Traficul este îngreunat, marți dimineața în jurul orei 8.30, pe DN1, pe raza localității Decea, datorită unui accident cu 2 autoturisme implicate. Potrivit IPJ Alba, cauza porbabilă a accidentului este depășirea. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a două persoane.

De asemenea, Detașamentul Aiud intervine cu o autospecială și o ambulanță SMURD.

UPDATE IPJ: Un tânăr de 30 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o depășire într-o zonă unde această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, o tânără de 25 de ani, din județul Bihor, pasageră în primul autoturism, a fost rănită grav, iar cei doi conducători auto au suferit leziuni corporale ușoare. Traficul rutier a revenit la normal.

[nggallery id=5083]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea