Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE. Accident mortal pe Autostrada Orăștie-Sibiu din cauza vitezei: O fată de 15 ani din Zlatna a murit, iar șoferul este rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O fată de 15 ani a murit, iar un adolescent de 18 ani este rănit în urma unui accident rutier produs din cauza vitezei, sâmbătă seara, pe Autostrada Orăștie-Sibiu. Acul kilometrajului s-a oprit la 160. 

accident01Potrivit Poliției, un șofer (B.C.) de 18 ani, în timp ce se deplasa pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu-Orăștie, în afara localității Pianu din județul Alba, a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei și a ieșit în afara părții carosabile. Mașina s-a rostogolit, apoi, de câteva ori.

În urma impactului, o fată (B.M.) de 15 ani din Zlatna, care ocupa scaunul din dreapta a murit, iar șoferul, originar din același oraș, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Cei doi erau prieteni, iar băiatul și-a luat permisul în urmă cu o lună, fiind lipsit de experiență. Potrivit sursei citate, acesta conducea un BMW înmatriculat în Alba.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și nu consumase băuturi alcoolice.

Sursa foto – captură România TV.

[nggallery id=2872]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea