Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Unirea Alba Iulia şi-a prezentat lotul pe „Cetate”, cu prilejul amicalului cu „U” Cluj, în prezența a 1500 de suporteri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia, divizionara terţă din Cetatea Marii Uniri şi-a prezentat lotul cu care va aborda viitoarea stagiune, astăzi, pe „Cetate”, cu prilejul amicalului de lux cu „U” Cluj, în prezența a aproximativ 1500 de fani „alb-negri”.

S-au vândut în jur de 30 de abonamente și sute de suporteri și-au procurat tricouri, fulare și fanioane cu însemnele formației favorite din Cetatea Marii Uniri.

De 8 ani, din 2009, de la ultima promovare în Liga 1, formaţia fanion a judeţului nu şi-a mai prezentat jucătorii cu care abordează următoarea stagiune, una în care „alb-negrii” vor să pună temelia unui proiect serios, ce a debutat prin implicarea financiară a lui Gicu Grozav şi Mihai Oancea, în speranţa revenirii în elita fotbalului românesc. „Supraviețuitorii” acelei perioade sunt antrenorul Adorian Himcinschi (secundul lui Falub în acel an) și Ciprian Selagea, actualul căpitan al „alb-negrilor”

*Şapte achiziţii

Unirea Alba Iulia 2017-2018:  Căt. Suciu, V. Răducanu, Petric – Apetri (Dalia Sport Daia Română), S. Fulea (Şurianu Sebeş), Scrob, Ad. Matei, N. Rus, Boboia (fost la Centrul de Excelență de la Tg. Mureș), Al. Man (Industria Galda) – B. Ștef, I. Grozav (Performanţa Ighiu), Selagea, Al. Giurgiu, Tat, F. Morar, Schiau,  Onacă, Davidaş, Cr. Păcurar (Performanţa Ighiu), Goguţa  – S. Turuș (Performanţa Ighiu), Lăsconi, An. David, S. Iacșa.

Antrenori Adorian Himcinschi – principal, Marcel Rusu, Mircea Oprea, Iulian Doda şi Robert Sicoe – secunzi; staff-ul administrativ: Mihai Dăscălescu – preşedinte, Ilie Ilea -team manager, Florian Brumaru – director sportiv.

Tot astăzi s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul următori, fanii unirişti având parte de o premieră, cu abonamentul „family”, oficialii clubului oferind suporterilor tricouri oficiale, fulare şi alte obiecte promoţionale.

[nggallery id=4463]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Tribunalului Alba la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Citește și: Șoferul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea