Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Gaz Metan Mediaș 1-3 (0-3), meci amical la Galtiu | Corecție pentru „alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce sâmbătă „alb-negrii” au pierdut la Petroșani, cu ACS Energeticianul, Unirea Alba Iulia suferit un al doilea eșec amical la rând, la Galtiu, 1-3 (0-3) cu Gaz Metan Mediaș.

În prima repriză, „găzarii” conduși de Flaviu Boroncoi, (în fapt echipa Under 19, care a jucat finala națională pe „Cetate”) au profitat din plin de degringolada din defensiva adversă marcând de trei ori, prin Hăjmășan (24), Al. Buziuc (38) și P. Costea (41).

După pauză, în minutul 69, Davidaș a înscris după o acțiune personală, fază la care mingea a pătruns în poartă prin plasa ruptă, talentatul junior unirist devenind o certitudine.

Pe margine, alături de Mihai Dăscălescu a stat Armando Popescu, în prima repriză, în primul unsprezece al Unirii a apărut Petruse (rezerve Cordoș și Zsigmond), trei echipieri ai Performanței Ighiu, semn că e posibilă  o colaborare, dar și portarul Sporea. Printre spectatori a fost și S. Mureșan (Industria Galda) – discuțiile pentru trecerea sa la Unirea urmând să se poarte mâine, dar și Ioan Mărginean „Limoniu”, ce în actul secund a avut un diferend verbal încins cu Paul Păcurar, fost echipier al Gazului, după un fault al uniristului, cei doi împăcându-se la final. În urmă cu o lună, la Mediaș, într-un alt joc de verificare s-a impus Unirea, scor 2-0.

Unirea: Sporea – F. Morar, I. Grozav, Ad. Matei, Petruse – Al. Giurgiu, Goguța – Boboia, P. Păcurar, Davidaș – Captiu; rezerve Căt. Suciu, N. Rus, Scrob, Tat, E. Codrea, V. Domșa (golgheterul juniorilor C, a intrat în primul mitan în locul lui Captiu, accidentat), M. Găldean, Cr. Păcurar, Pojar, R. Cordoș. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă. Absenți, din motive medicale Cl. Oara, Selagea, Vitinha, Onacă, Bîrdea, plus S. Iacșa (învoit); nu au evoluat Petric și Adam, la Schiau – s-a renunțat.

Gaz Metan Mediaș: D. Cristea – G. Ciobanu, D. Pop, Jica, R. Trif – Socaci, Bîrză – Costea, Hăjmășan, Ilaș – Al. Buziuc; rezerve Al. Dancu, Malek, Capră, S, Iorga, Băcilă, Doda, Sîncelean. Antrenori Constantin Hanc și Flaviu Boroncoi.

Unirea mai joacă un amical sâmbătă, cu CNS Cetate Deva, echipă care este în negocieri avansate cu Fetița, golgheterul Performanței Ighiu pregătindu-se deja cu echipa din județul vecin.

[nggallery id=5948]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Belgia – România 2-0 (1-0), „tricolorii” – la prima înfrângere la Euro 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Koln, România a pierdut primul meci la Euro 2024, 0-2 (0-1) cu Belgia, marea favorită a grupei E. „Tricolorii” au avut în față o formație cu cuțitul la os, după acel eșec nescontat cu Slovacia, iar „diavolii roșii” au pornit ca din pușcă și au marcat după 74 de secunde prin Tielemans, fostul coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea