FOTO: Unirea Alba Iulia – Gaz Metan Mediaș 1-3 (0-3), meci amical la Galtiu | Corecție pentru „alb-negri”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După ce sâmbătă „alb-negrii” au pierdut la Petroșani, cu ACS Energeticianul, Unirea Alba Iulia suferit un al doilea eșec amical la rând, la Galtiu, 1-3 (0-3) cu Gaz Metan Mediaș.

În prima repriză, „găzarii” conduși de Flaviu Boroncoi, (în fapt echipa Under 19, care a jucat finala națională pe „Cetate”) au profitat din plin de degringolada din defensiva adversă marcând de trei ori, prin Hăjmășan (24), Al. Buziuc (38) și P. Costea (41).

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

După pauză, în minutul 69, Davidaș a înscris după o acțiune personală, fază la care mingea a pătruns în poartă prin plasa ruptă, talentatul junior unirist devenind o certitudine.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pe margine, alături de Mihai Dăscălescu a stat Armando Popescu, în prima repriză, în primul unsprezece al Unirii a apărut Petruse (rezerve Cordoș și Zsigmond), trei echipieri ai Performanței Ighiu, semn că e posibilă  o colaborare, dar și portarul Sporea. Printre spectatori a fost și S. Mureșan (Industria Galda) – discuțiile pentru trecerea sa la Unirea urmând să se poarte mâine, dar și Ioan Mărginean „Limoniu”, ce în actul secund a avut un diferend verbal încins cu Paul Păcurar, fost echipier al Gazului, după un fault al uniristului, cei doi împăcându-se la final. În urmă cu o lună, la Mediaș, într-un alt joc de verificare s-a impus Unirea, scor 2-0.

Unirea: Sporea – F. Morar, I. Grozav, Ad. Matei, Petruse – Al. Giurgiu, Goguța – Boboia, P. Păcurar, Davidaș – Captiu; rezerve Căt. Suciu, N. Rus, Scrob, Tat, E. Codrea, V. Domșa (golgheterul juniorilor C, a intrat în primul mitan în locul lui Captiu, accidentat), M. Găldean, Cr. Păcurar, Pojar, R. Cordoș. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă. Absenți, din motive medicale Cl. Oara, Selagea, Vitinha, Onacă, Bîrdea, plus S. Iacșa (învoit); nu au evoluat Petric și Adam, la Schiau – s-a renunțat.

Gaz Metan Mediaș: D. Cristea – G. Ciobanu, D. Pop, Jica, R. Trif – Socaci, Bîrză – Costea, Hăjmășan, Ilaș – Al. Buziuc; rezerve Al. Dancu, Malek, Capră, S, Iorga, Băcilă, Doda, Sîncelean. Antrenori Constantin Hanc și Flaviu Boroncoi.

Unirea mai joacă un amical sâmbătă, cu CNS Cetate Deva, echipă care este în negocieri avansate cu Fetița, golgheterul Performanței Ighiu pregătindu-se deja cu echipa din județul vecin.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei

5 Comentarii

Gogu 25 iulie 2018 at 18:50

„Semn bun” daca vine Armando Popescu,la anul e gata si Unirea!!!!!

Mata 25 iulie 2018 at 20:56

Doamne ajuta!!

Albania 26 iulie 2018 at 9:38

Deja se simte apropierea lui Armando, echipa nu mai stie sa joace! Dascalescule, nu lasa Unirea pe mana unora care au ars tot ca turcii in urma lor.
Unirea nu asa se reconstruieste, ai inceput vara asta cu reconstructia si repatrierea albanezilor, continua! HAI UNIREA DRAGA!

Unirist 26 iulie 2018 at 10:48

E zic ca e cu doua taisuri aceasta implicare,poate sa aduca mai multi bani clubului insa poate si sa ruineze,insa totusi au fost adusi niste jucatori de la Ighiu care isi fac treaba.

Unirist 26 iulie 2018 at 10:50

In momentul de fata eu zic ca problemele clubului nu mai sunt in teren,avem o echipa buna care doar mai trebuie sa convinga,daca nici cu Selagea,Giurgiu,Pacurar,Oara,Vitinha,Galdean nu facem treaba atunci cu cine.
Conducerea sa fie atenta la ce face cu Unirea !!!

Comentariile sunt oprite