Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Un polițist și un jandarm din Alba Iulia, EROI după ce au salvat viața unui om care a vrut să se sinucidă. ”Nu ne-am făcut decât datoria și ne bucurăm că am reușit să salvăm o viață”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alarma a fost dată sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, când agentul principal Alb Alexandru din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Alba Iulia și sergent major Oniche Bogdan, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, colegi în patrula mixtă de siguranță publică, se pregăteau să iasă din serviciu.

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că are informații certe că o cunoștință de-a sa intenționează să își ia viața.

Primii care au ajuns la apartamentul în care se afla presupusul sinucigaș au fost Alexandru și Bogdan. Ușa era încuiată, iar nimeni din interior nu a răspuns la sonerie, motiv pentru care cei doi au hotărât să o spargă.

Au reușit să intre în apartament, iar în una dintre încăperi l-au găsit pe un bărbat de 46 de ani care încerca să se sinucidă.

Acesta s-a oprit din acțiunea sa, a realizat ce greșeală urma să facă și a început să plângă.

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și a fost transportat la spital.

”Nu ne-am făcut decât datoria și suntem bucuroși că am putut salva o viață” au spus, cu modestie, cei doi colegi de patrulă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea