FOTO. Un nou APEL UMANITAR pentru o familie din Câmpeni, rămasă fără casă, în urma unui incendiu din luna aprilie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un nou APEL UMANITAR pentru familia Balea Alexandru și Maria din orașul Câmpeni, loc. comp. Dănduț, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator, petrecut în 6 aprilie, a fost lansat pe rețeaua de socializare facebook de către Ioan Călin Andreș, primarul orașului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a lansat un nou apel umanitar de ajutorare a unei familii de vârstnici din Dănduț, Câmpeni, a căror casă a ars în urma unui incendiu.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Edilul orașului a vizitat în aprilie locul tragicului eveniment împreună cu funcționari din primărie și au dat o mână de ajutor. Totodată, acesta a precizat că Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.

„Familia Balea Alexandru și Maria a strâns doar suma de 15000 lei. Cu această sumă nu pot face mare lucru. Fac din nou apel la dumneavoastră să participați cu sume de bani în măsura posibilitaților, mai ales că este și Postul Adormirii Maicii Domnului”, a scris Andreș pe facebook.

Dl .Balea este o persoană cu handicap căruia i-au fost amputate ambele picioare, a fost salvat din incendiu de Alin Bold, un vecin al familiei Balea.

Banii vor fi folosiți pentru construirea unei case noi pentru cele două persoane vârstnice sau pentru cumpărarea unei locuințe în apropirea fostei lor case. Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.

Nr.de cont RO78RNCB0008021183890026
Deschis la BCR Agenția Câmpeni

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei