FOTO. Un nou accident MORTAL la trecerea cu calea ferată. Un tânăr de 20 de ani a DECEDAT după ce mașina a fost spulberată de tren

Un nou accident MORTAL la trecerea cu calea ferată. Un tânăr de 20 de ani a DECEDAT după ce mașina a fost spulberată de tren.

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig, județul Satu Mare, a murit, vineri dimineață, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren, la intersecția unui drum comunal cu calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că șoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată iar mașina în care se afla a fost lovită de trenul accelerat Baia Mare – București.

„Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul accelerat Baia Mare – București pe DC 65 în localitatea Fersig care intersecta calea ferată. Accidentul a avut loc în condiții de ceață și din primele informații rezultă că șoferul nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată. Tânărul decedat se afla singur în mașină”, a spus Meteș.

Apelul pe 112 a fost primit la ora 7.11. În urma coliziunii, şoferul a fost proiectat în afara BMW-ului pe care îl conducea, rănile suferite fiind incompatibile cu viața. Echipajele de medici și pompieri sosite la fața locului au constatat decesul.

Accidentul a avut loc în conditii de ceață. Circulaţia în zonă a fost reluată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...