Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Un moț din Câmpeni, cel mai bun elev al Colegiului Militar din Alba Iulia, avansat în gradul de caporal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bodea Nicolae-Alexandru din clasa a X-a C a fost  avansat, joi, la gradul de elev caporal pentru rezulatele de excepţie şi responsabilitatea de care dă dovadă.

Tot astăzi, a fost premiat şi felicitat de către domnul comandant, colonel Marcel Domşa şi doamna director adjunct, profesor Dorina Trifon.

Este un elev model  pentru toţi ceilalţi colegi. A venit în Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” cu o cultură generală bine fundamentată, cu tehnici riguroase de învăţare şi cu dorinţa de a-şi depăşi limitele, clasându-se la sfârşitul anului şcolar trecut, pe primul loc în colegiu, cu media 9,90.

În acest semestru a reuşit performanţa obţinerii mediei 10, dând dovadă de rigoare, responsabilitate, exigenţă, ambiţie şi perseverenţă, dornic să-şi depăşească limitele, însetat de cunoaştere şi deschis permanent spre orizonturile nemărginite.

Toate aceste aspecte sunt clădite pe o riguroasă educaţie primită de acasă (Alexandu este din Câmpeni, judeţul Alba, absolvent al Şcolii gimnaziale ,,Avram Iancu” Câmpeni), pe valori morale pe care le cunoaşte şi le respectă.

Deşi atât de complex, afişează permanent o atitudine serioasă, sobră uneori. Este un bun coleg, apreciat de toţi ceilalţi şi dornic să participe la cât mai multe activităţi, fie ştiinţifice, este membru al centrului de excelenţă la matematică, dar şi sportive. Are o gândire logică, matură, plină de substanţă. Ne mândrim cu el! Aşa îl recomandă doamna profesoară Simona Mureşan, diriginta clasei.

Text si foto Daniela Filimon

[nggallery id=3360]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea