Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un bărbat din Alba și-a amenințat părinții cu o SABIE: A fost imobilizat de jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat care își amenința părinții cu o sabie a fost imobilizat de un echipaj de jandarmerie. S-a întâmplat vineri, 4 februarie, în jurul orei 22.00, în cartierul albaiulian Bărăbanț.

Intervenția jandarmilor a fost solicitată prin apel la 112 chiar de tatăl amenințat, deoarece, spunea acesta, fiul său îl sunase și îl amenințase cu moartea. Speriat că tânărul își va pune amenințarea în practică, apelantul s-a refugiat împreună cu soția la o rudă. Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Alba s-a deplasat de urgență în cartierul Bărăbanț și l-a identificat pe agresor.

Acesta avea asupra sa o sabie de aproximativ 80 cm, pe care nu a mai apucat să o folosească, fiind imobilizat imediat de oamenii legii. Tânărul și-a motivat comportamentul agresiv prin aceea că avea numeroase neînțelegeri cu tatăl său, de multe ori pe baza consumului excesiv de alcool.

Agresorul a fost predat Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care va continua cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea