Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un băiat de numai 14 ani din Abrud, EROU în timpul inundațiilor din Țara Moților: Și-a alertat vecinii înainte ca urgia să înceapă și a pus „osul” la curățenie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un băiat de numai 14 ani din Abrud, EROU în timpul inundațiilor din Țara Moților: Și-a alertat vecinii înainte ca urgia să înceapă și a pus „osul” la curățenie

Un băiat de numai 14 ani a devenit peste noapte un erou pentru comunitatea sa, în urmă cu două zile, după ce și-a alertat vecinii în legătură cu urgia care era pe punctul de a se petrece în Abrud.

Mai mult, acesta a fost prezent „la datorie” pentru a-și ajuta concetățenii, în timpul viiturilor.

„Oameni mici care fac lucruri mari . Așa este Vlăduț Roba, care la cei 14 ani ai săi s-a dovedit un stâlp al comunității din care face parte.

În momentul în care a realizat cât de puternică este viitura a dat alarma și a anunțat toți vecinii, participând activ la toate activitățile desfășurate pentru înlăturarea pagubelor produse.

Respect, OM mic, dar MARE!”, a scris Sergiu Simina, viceprimarul orașului Abrud, într-o postare publicată în mediul online.

Din cauza distrugerilor provocate de inundațiile din cursul serii trecute, DN74A, Abrud-Câmpeni, este blocat în totalitate.

De asemenea, după încheierea dezastrului, satul Cărpiniș, din comuna Roșia Montană, a fost una dintre multele victime ale vremii instabile de ieri, iar drumul este blocat de aluviuni, deșeuri și lemne, aduse de apă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea