Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Un ansamblu rutier care transporta mai multe mașini s-a răsturnat în afara carosabilului, de pe autostrada A1. Șoferul a ajuns la spital cu răni grave

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Un ansamblu rutier care transporta mai multe mașini s-a răsturnat în afara carosabilului, de pe autostrada A1. Șoferul a ajuns la spital cu răni grave

Un accident rutier grav a avut loc în cursul nopții de 7 spre 8 mai, pe autostrada A1, la kilometrul 538, unde un șofer din Vâlcea, s-a răsturnat în afara carosabilului cu ansamblul rutier cu care transporta autoturisme.

În noaptea de 8 mai a.c., în jurul orei 0:30, pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, la km. 538, calea 1, a avut loc un accident rutier.

Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu consumase alcool.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea