Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Un albaiulian a obţinut locul I la Snow MTB Dual Race

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia a fost reprezentat de doi albaiulieni la Snow MTB Dual Race Piatra Neamţ. Unul dintre sportivi a reuşit să câştige acest eveniment de la prima participare. Sergiu Pascu este marele câştigător, iar Ioan Ştefan Szabo a reuşit să se claseze pe poziţia a şaptea.

Sergiu Pascu a urcat pe cea mai înaltă treapta a podiumului, în data de 28 februarie, cucerind pârtia de schi din pădurea Cozla. Bikerii s-au întrecut în paralel, transformând ciclismul într-un sport de iarnă. La startul competiţiei s-au înscris 16 participanţi care au evoluat pe un traseu de slalom paralel, presărat cu elemente de freestyle: rollere – mici denivelari, rampe din zapadă pentru sărituri, trepte şi alte obstacole.

A fost un traseu dificil cu zăpada moale ceea ce a presupus un efort susţinut pentru a nu pierde controlul asupra bicicletei. Nu am renunţat nicio clipă la competiţie şi am reuşit. Marele permiu a constat în 400 de lei, o cupă, o diplomă şi o medialie”, ne-a mărturisit bikerul Sergiu Pascu.

În ultimii cinci ani, albaiulianul a participat la peste 20 de competiţii oficiale. În clasamentul naţional, Sergiu Pascu se află în top 10 cei mai buni mountain bikeri din România.

Nicoleta MATEIU

[nggallery id=1218]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea