FOTO| Un absolvent al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, admis cu 10 la programul de studii leadership militar. A fost selectat în lotul de box al României și are două titluri de vicecampion național

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un tânăr absolvent al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, admis cu 10 la programul de studii leadership militar, a fost selectat în lotul de box al României și are două titluri de vicecampion național.

ELIT

Studentul fruntaș Andrei Potra este unul dintre cadeții noștri care a reușit să facă performanță atât la învățătură cât și în sport. Tânărul este absolvent al Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, iar la terminarea liceului a ales Academia Forţelor Tereste „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, fiind admis cu media 10 la programul de studii leadership militar, specialitatea militară cercetare. Cadetul practică de la vârsta de 12 ani boxul, reușind până acum să aibă în palmares două titluri de vicecampion național și să fie selectat în lotul de box al României.

Andrei este originar din Oradea, județul Bihor, iar o parte din copilărie și-a petrecut-o alături de bunicul său, care a fost cadru militar și i-a insuflat dragostea față de uniforma militară.

„Sunt o persoană ambițioasă, cu aspirații înalte, fiind dispus să muncesc din greu pentru a-mi atinge țelurile. Pasiunile mele sunt sportul și drumețiile. Am început să practic sport de contact de la vârstă de 6 ani, am făcut karate, taekwondo și box, cel din urmă practicându-l la nivel de performanță și obținând cele mai multe rezultate notabile”, a mărturisit cadetul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419