Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Turist ATÂRNAT de un telescaun, la Poiana Brașov, după ce i-a căzut un schi. A vrut să se ARUNCE după el

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un turist s-a aflat în pericol astăzi, pe pârtia de schi. Un bărbat a rămas atârnat de telescaun la Poiana Brașov, la o înălţime de câţiva metri.

A călătorit aşa, ţinându-se doar cu mâinile de un suport, pe o distanţă considerabilă, până când operatorii instalaţiei au reuşit să-l aducă cu picioarele pe pământ.

Martorii spun că, la urcarea în telescaun, bărbatul şi-ar fi agăţat un schi, care i-a ieşit din picior, şi a vrut să sară după el. S-a lăsat în mâini, dar, între timp, scaunul pe care se afla luase înălţime şi nu a mai avut curaj să-şi dea drumul.

Operatorii instalaţiei au observat ce se întâmplă şi au decis să dea telescaunul înapoi, pentru că omul nu ar fi putu rezista să rămână agățat până la capătul cursei. Astfel, întreaga aventură s-a încheiat cu bine.

„Turist iresponsabil, care a vrut să sară din telescaun, pentru a-și recupera schiul căzut, la părăsirea stației de îmbarcare a telescaunului Ruia.

Acesta a decis să sara din telescaun, în zona pilonului 2, unde distanta fata de pământ este considerabila. Atent, personalul de operare a instalației de transport pe cablu a oprit instalația, și a întors scaunul spre statie, unde distanta fata de pământ a fost mai mica, astfel încât turistul a putut cobori în siguranță.”, au scris oficialii din cadrul Salvamont Brașov.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea