Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Trei românce din Alba au votat în Italia purtând măști de protecție cu tricolorul românesc: ”MERGEȚI LA VOT acum, să nu aveți regrete în viitor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioana Sămărghiţan, cugireanca ce face cinste județului Alba peste hotare a votat la alegerile parlamentare din 2020 la o secție din Italia. Creatoarea de modă și-a exercitat dreptul de vot departe de țară, însoțită de mama și fiica ei.

Cele trei românce au purtat la vot măști de protecție cu tricolorul românesc, ca  patrioții adevărați, prin tot ceea ce fac. De asemenea, cugireanca îi îndeamnă pe români să meargă la vot și să dea dovadă de responsabilitate față de țară.

”Dacă sunteți mulțumiți sau nemulțumiți de guvern, MERGEȚI LA VOT! Dacă vă doriți o schimbare, MERGEȚI LA VOT!

Votul este nu doar un drept, ci și o obligație și responsabilitate față de țară!  MERGEȚI LA VOT acum, să nu aveți regrete în viitor!

P.S.: Pentru cei care refuză să voteze, ca o formă de protest față de măsurile luate de guvern în acest an de pandemie, pe cine credeți că pedepsiți?”


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74 Astăzi, 8 decembrie, în Munții Apuseni a pornit un protest spontan, unde moții au blocat drumul național DN74, după ce, vreme de 3 ani, drumul încă nu a fost modernizat. Aceștia s-au deplasat la sediul Prefecturii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare