Rămâi conectat

Societate

FOTO: Trei noi volume ce îmbogățesc zestrea culturală a județului Alba, lansate sâmbătă, la Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seara în prezența unui public numeros, deși la o oră destul de târzie, în cadrul Târgului de Carte de la Alba Mall a avut loc lansarea mai multor volume, prezentate de prof. Mioara Pop – directorul Bibliotecii Lucian Blaga Alba și de pr. conf. dr. Jan Nicolae de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Este vorba despre cărțile: ”Educație, cultură, personalități în județul Alba”, sub semnătura profesorilor Vasile Grozav, Daniela Floroian și Petru Negrea, ”Rolul patrimoniului în contextul crizei de valori” un volum colectiv ce însumează lucrări prezentate de mari personalități ale etnografiei și folclorului contemporan prezente la cea de-a IX-a ediție a Colocviilor de literatură și folclor ”Gheorghe Pavelescu” ce se desfășoară an de an în luna martie la Alba Iulia și a volumului ”Florilegiu coral liturgic” semnată de reputatul profesor și dirijor Iosif Fiț.

Momentul lansării celor trei volume a fost însoțit de un microrecital de muzică clasică susținut  de cunoscutul grup ”Duo Aurae” format din Ovidiu Pârjol la pian și Liviu Cernat la violă, ambii profesori la Liceul de Arte din Alba Iulia.

Volumele au apărut cu sprijinul Consiliului Județean Alba și fac parte din amplul program de editare a unor lucrări ce îmbogățesc zestrea culturală a acestui județ în toate domeniile de interes cultural.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea