Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Tragedie în Sâmbăta Mare: Un adolescent a decedat după ce a fost proiectat în afara unui automobil condus de un șofer beat

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Tragedie în Sâmbăta Mare: Un adolescent a decedat după ce a fost proiectat în afara unui automobil condus de un șofer beat

Un adolescent în vârstă de 17 ani a murit după ce a fost proiectat în afara mașinii în care se afla. Șoferul, mort de beat, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina. Accidentul s-a petrecut pe DJ 141A, între localitățile Buia și Mihăileni.

Tânărul era pasager în dreapta față și azi ar fi împlinit 17 ani. El a fost proiectat în afara autoturismului, suferind leziuni incompatibile cu viața, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, însă din păcate nu au putut decât să constate decesul adolescentului. Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani și ceilalți doi pasageri care se aflau în autoturism, de 13, respectiv 21 de ani, nu au suferit vătămări corporale. Toți cei implicați sunt din localitatea Buia.

Din verificările efectuate de către polițiști rezultă că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment.

În zona producerii accidentului se circulă îngreunat.

sursa: turnulsfatului.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea