Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Tragedie în Alba Iulia: Un vârstnic a DECEDAT pe o stradă din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incident dramatic s-a întâmplat în această dimineață în jurul orei 11:00, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Un vârstnic și-a pierdut cunoștiința și a căzut pe stradă, chiar sub ochii celorlalți trecători.

Una dintre cele mai populate zone din orașul nostru a fost repede ,,luată cu asalt” de către echipaje de salvatori și de către polițiști, în încercarea de a readuce la viață biata victimă.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și mesaje de comemorare. ANUNTURI de deces la trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi

Potrivit IPJ Alba, nu se cunosc cauzele care au dus la decesul bărbatului, iar medicii au părăsit la scurt timp locul acelui incident, făcând astfel loc pentru criminaliști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea