Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Tomberonul de la izvorul dintr-o comună din Alba luat cu asalt de peturile orășenilor: „Bunul simt îl lasă la oraș?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tomberonul de la izvorul dintr-o comună din Alba luat cu asalt de peturile orășenilor: „Bunul simt îl lasă la oraș?”

Autoritățile locale din comuna Bucium se plâng că tobmeronul de la Izvorul Căliman, este umplut până la refuz de peturi, unele fiind aruncate și pe jos. Izvorul este amenajat pe DN74, pentru ca toți cei care trec prin zonă să poată lua apă de baut și pentru ca cetățenii din apropiere să-și poată duce acasă apă proaspătă și rece.

„Dragi cetățeni care va stamparăți setea corporală și folosiți izvorul amenajat de către autoritățile din Bucium așa cum am putut la Căliman nu va bateți joc de noi și nu îl transformați în groapă de gunoi. Așa cum ați adus sticlele în mașînă până aici și nu va sunt de folos așa bine le puteți duce la un container mai mare în zonele apopiate sau în orașul dvs. Noi am pus tombetonul la izvor pentru păstrarea curățeniei cutente nu pentru că dvs să aduceți saci cu gunoi menajer și peturi de acasă.

Lunile trecute un șofer cu mașînă mare a vrut să ia apă direct din cabina și a rupt firele lămpii solare puse acolo, deteriorând și colțul acoperișului, așteptăm să se facă avem pretenții, arătăm cu degetul dar oare noi obligațiile când le mai prestăm, oare cu educația, cu mediul cu bunul simt când ne mai împrietenim…oare doar cu bată de la spate și cu amenzi poate romanul să se adapteze la relguli?

Probabil asta va urma și la noi…amenzile și nu-s deloc mici, dar aveam speranțe că…oamenii care trec pe la noi au bun simt…sau bunul simt îl lasă la oraș?

Noi ne-am străduit să va oferim apă bună, condiții bune pentru popas și va mai rugăm odată oferiți-ne în schimb respect, curățenie și efortul de a nu mai burdusi tomberonul cu gunoi menajer și peturi.

În rest să auzim de bine!”, au scris reprezentanții comunei Bucium pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea