Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Tinerii liberali din Alba au participat la Gala TNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegație a TNL Alba a participat sâmbătă, 22 februarie 2014 la cea de a noua ediție a Galei TNL, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, în Sala Alexandru Ioan Cuza, sub egida „Cultura română, cultură europeană”.

La eveniment au participat mai mulți lideri ai Partidului Național Liberal, printre care: Crin Antonescu (președintele Senatului, președinte PNL), Gigel Știrbu (ministrul Culturii), Cristian David (ministrul delegat pentru românii de pretutindeni), Eugen Nicolaescu (ministrul Sănătății), Renate Weber (europarlamentar), Eduard Helvig (europarlamentar), Varujan Vosganian (senator), Mircea Diaconu (senator) ș.a. Au fost prezenți și lideri ai Tineretului Național Liberal, în frunte cu deputatul Florin Alexe (președintele TNL România) și ai Cluburilor Studențești Liberale, în frunte cu Claudia Benchescu (președinte CSL România).

În cadrul Galei s-au acordat premii la mai multe categorii: “Cea mai activă filială”, “Cea mai activă organizaţie locală”, “Cea mai activă organizaţie în mediul  rural”, “Cel mai important eveniment local”, “Cel mai important eveniment naţional”, “Cel mai activ tânăr în administraţia locală”, “Cel mai activ tânăr în administraţia centrală”, “Cel mai activ tânăr liberal”, “Cel mai activ om de afaceri tânăr liberal”, “Echipa lui Crin 2014”, “Cea mai activă echipă T Comunică” şi un premiu special pentru “Cel mai Tânăr Senior”. TNL Alba a fost nominalizată la categoria “Cea mai activă echipă T Comunică”.

Referitor la Gala TNL 2014, Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba, a declarat: „În fiecare an Gala TNL este un eveniment foarte frumos care urmăreşte promovarea tinerilor, a proiectelor şi a organizaţiilor care au un impact semnificativ în activitatea PNL şi TNL. De asemenea, scopul Galei este și acela de a identifica, a premia şi a promova modele de bună practică în TNL. Prin acest proiect se doreşte să se premieze performanţa şi să impulsioneze competiţia şi creativitatea în organizaţie. În acest context, sigur că nominalizarea TNL Alba pentru cea mai activă echipă T Comunică, departamentul de comunicare al TNL, ne-a onorat și a fost o recunoaștere a muncii noastre de anul trecut, o muncă de echipă, o muncă susținută de toți liderii TNL din județ. Cât privește tema Galei din acest an, s-a pornit de la ideea potrivit căreia armonia dintre cetățeni și sistemul de guvernare nu ține mumai de cifre și măsuri economice, ci și de identitatea noastră ca popor, de cultura română. Cultura este un organism viu care se regenerează permanent prin actul cultural, fie că acesta se îndreaptă către păstrarea tradițiilor sau spre abordări contemporane. Cultura română se naște aici, dar se afirmă cu mândrie între marile culturi din Europa și din lume. Avem personalități din domeniul culturii apreciate peste hotare, iar una dintre ele, doamna Felicia Filip, a și onorat cu prezența sa Gala TNL de anul acesta. Gala TNL a adus pe scenă și anul acesta tineri remarcabili care își canalizează energia către promovarea valorilor liberale și democratice. De asemenea, Gala a fost și un prilej ca tinerii liberali să își arate aprecierea pentru lideri ai societății românești, fie că este vorba despre personalități liberale sau din afara partidului.

[nggallery id=1176]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea