FOTO: Tenismenii de la TC Sun Alba Iulia, învingători la “Trofeul Centenarului României”

La finele lunii august s-a desfășurat la baza sportivă Pamira din Sibiu competiția de tenis de câmp “Trofeul Centenarului României” și nu este deloc surprinzător faptul că jucătorii clubului albaiulian Tenis Club Sun au înregistrat din nou victorii importante la categoriile la care au participat. Astfel patru dintre ei s-au clasat pe primele locuri: Andrei Damian, Lucas Stoia, Sendy Negrescu și Alexandra Moldovan fiind fericiții învingători în acest turneu important.

Andrei Damian a terminat în două rânduri pe locul secund, fiind finalist la categoria 12 ani masculin, simplu și dublu. Finala de simplu a susținut-o cu David Udrescu (TC Pamira) iar în meciurile de dublu, pe un tablou de tip șah, l-a avut ca partener pe Korkmaz Matei de la CS Vaideanu Brașov. Lucas Stoia, campion cu o săptămână înainte la “Cupa Sun”, a reușit să obțină două locuri întâi la categoria 14 ani masculin. Primul trofeu l-a realizat în finala de simplu unde l-a întâlnit pe Vlad Tudor, de la CS TC Pamira, iar cel de-al doilea trofeu l-a câștigat alături de partenerul lui de dublu, Marc Popescu (CS Pro As Sibiu), după un parcurs de trei victorii consecutive pe un tablou de tip șah.

Alexandra Moldovan s-a impus în toate cele trei meciuri la categoria 16 ani feminin și s-a clasat pe prima poziție a categoriei, după o perioadă de pauză datorată pregătirii pentru admiterea la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, secția matematică – informatică, unde a început studiile în această toamnă. Sendy Negrescu, la doar 14 ani, reușește să câștige, la aceași categorie de 16 ani, două meciuri, terminând pe poziția secundă. Sportivii de la TC Sun sunt antrenați de Doru Brîndușan și Călin Moldovan.

“Știm cât de important este ca sportivii noștri să se dezvolte atât pe plan sportiv cât și pe cel academic. Țelul nostru este de a-i ghida și susține cu respect, pasiune și dedicare neîncetată, pentru ca ei să-și poată atinge toate scopurile. Fie că visează să devină jucători profesioniști de tenis, fie că doresc o carieră în orice alt domeniu, succesul lor este cea mai importantă misiune a noastră. Tuturor le urăm baftă la următoarele competiții!”, a precizat Călin Moldovan, președintele clubului TC Sun Alba Iulia.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...