FOTO| Tehnicile și misiunea airsoft, explorate la Alba Mall. Expoziții cu replici și echipamente, ateliere de practică și demonstrații de tir

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Timp de trei zile, pasionatii de Airsoft, dar si cei mai putin familiarizati cu acest concept, explorează in regim de gratuitate tehnicile si misiunile acestui sport de echipa bazat pe fairplay, la Alba Mall.

airsoft-alba-mall03De vineri si pana duminica, in zona atriumului din Centrul Comercial Alba Mall vor campa cu tehnica din dotare membrii asociatiei sportive de airsoft Super Daddys și Legiunea a XIII-a Gemina. Acestia le vor facilita celor interesti, utilizand ateliere de practica, accesul la cunostinte de baza din sfera competitionala sau de agrement.

ELIT

In fiecare zi se desfășoară demostratii de tir airsoft static si dinamic, dar si concursuri gratuite cu premii pentru public.

În zilele de sambata si duminica toti cei care doresc sa-si verifice precizia si indemanarea o pot face intre orele 15-21.

Evenimentul include si o expozitie cu replici si echipamente airsoft, dar probabil partea cea mai interesanta o constituie volumul de informatii pe care il puteti obtine despre detinerea si exploatarea replicilor airsoft.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Vasy 22 octombrie 2016 at 23:01

Va rog faceti o rectificare, nu suntem singurul club de airsoft, mai este si Legiunea XIII Gemina. Care de altfel ne si ajuta in ceea ce reprezinta evenimentul M’all in Target.
Cu stima, HarpaletZu (secretar club, SuperDaddys)

Comentariile sunt oprite