Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Tehnică nouă de intervenție pentru ISU Alba: Trei autospeciale de aproape 1.5 milioane de euro au intrat în posesia salvatorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Tehnică nouă de intervenție pentru ISU Alba: Trei autospeciale de aproape 1.5 milioane de euro au intrat în posesia salvatorilor

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba a intrat în posesia unor noi elemente de tehnică de intervenție. Valoarea noilor autospeciale de intervenție este de aproximativ 1.500.000 de euro.

„La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba, în prezența domnului Nicolae Albu – prefect al județului Alba, al domnului Ion Dumitrel – președinte al Consiliului Județean Alba și ai șefilor structurilor teritoriale ale M.A.I., a avut loc prezentarea elementelor de tehnică intrate în dotarea ISU Alba, achiziționate prin proiectul viziune 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, tehnica în valoare de aprox. 1,5 milioane de euro.

Autoplatformă de salvare Volvo FM 6×2 de 500CP cu dublă comandă (înălțime de salvare max 45 m), cu o capacitate de 500 kg și fără limite de rotire, tun de apa de 3800 l/minut, vehiculul permite intervenții de salvare sub cota solului, de aproximativ – 8,2m.

Autospeciala pirotehnică care deține un compartiment special pentru transport muniţii neexplodate (dispus în partea din spate a şasiului) şi două compartimente laterale pentru transport mijloace şi accesorii de distrugere muniţii şi pentru executarea lucrărilor de distrugeri cu ajutorul explozivilor în diferite medii, detectoare de metale, costum de protecţie pirotehnic pentru personalul specializat, căşti şi veste de protecţie balistică, rucsacuri pentru transportul explozivi.

Autospeciala pentru transport personal si victime multiple (ATPVM) este destinată transportului a 9 salvatori la locul unui incident soldat cu mai multe victime și evacuării a maxim 4 pacienţi pe brancarde, lor adăugându-li-se 2 pacienți a căror stare le permite să fie transportați în poziție șezândă. Totodată, autospeciala mai poate transporta, în locul celor 4 pacienti pe brancarde, fie 2 pacienti pe targi, fie 4 pacienți în fotolii rulante, fie 1 pacient în pat de spital”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea