Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Teatrul de Păpuși „Prichindel” revine pe scenă, în aer liber, cu respectarea măsurilor de distanțare socială

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Dragi părinți și copii, în sfârșit ne vom putea bucura împreună de teatru. Teatrul de Păpuși „Prichindel” va fi prezent cu spectacole, în toată perioada estivală, în spațiul amenajat și organizat de Consiliul Județean Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia. Scena va fi amplasată în Piața Cetății, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare impuse de autorități. De aceea avem și noi rugămintea ca și dumneavoastră să înțelegeți și să respectați toate aceste măsuri.

Ne bucură foarte mult că putem face acest prim pas, că vă putem prezenta din nou spectacolele noastre și că vom reauzi, după mult timp, sunetele atât de dragi nouă: glasurile de copii și aplauzele. Vom fi prezenți pe scenă în zilele de joi și sâmbătă, de la orele 18.00.

Așadar, dăm startul spectacolelor noastre în aer liber cu cea mai nouă producție a teatrului nostru – „O poveste din lumea păpușilor”, regia Teodora Popa. Primele reprezentații vor avea loc joi, 11 iunie și sîmbătă, 13 iunie, orele 18.00.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„O poveste din lumea păpușilor” este un spectacol care vă invită, dragi copii, la cântec, la dans, dar și la un dialog cu personajele din poveste.

Să vă prezentăm și echipa care a realizat acest spectacol: Teodora Popa – regizor artistic, Elena Ilaș – scenograf, Florin Lucian Marin – sculptor păpuși, Levente Szöcs – compozitor, Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea, Tudor Cristian Popa și Iulian Costea – actori, Elena Madaras – regizor tehnic, Ovidiu Tămășan – operator de lumini, Călin Popa – maestru de lumini, Florin Andrea – maestru de sunet, Gheorghe Hațegan – mașinist, Mirela Tămășan – croitoreasă. Ioana Bogățan – manager. Vă așteptăm cu nerăbdare, cu mic, cu mare, la spectacolele noastre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenajarea lacului Chereteu, din Blaj: Cinematograf de vară, pavilion subacvatic, debarcader, alei pietonale, insule plutitoare și fântână arteziană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenajarea lacului Chereteu, din Blaj: Cinematograf de vară, pavilion subacvatic, debarcader, alei pietonale, insule plutitoare și fântână arteziană Proiectul de amenajare a lacului Chereteu din Blaj urmărește reconversia zonei și transformarea ei într-un loc pentru activităţi recreative și culturale. ”Proiectul „Reconversia funcțională a zonei lacului Chereteu” va fi finanțat prin P.O.R. 2021-2027, pe Axa Verde/Albastru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea