Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Târgul de mărțișoare de la Sebeș: Copiii au întâmpinat primăvara cu mărțișoare confecționate de ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Târgul de mărțișoare de la Sebeș, aflat la cea de-a șasea ediție, s-a bucurat din nou de succes. Miercuri, 1 martie 2023, începând cu ora 12:00, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a organizat tradiționala manifestare menită să vestească sosirea primăverii.

Atmosfera a fost colorată cu momente artistice oferite de Școala de Muzică „DoReMi”, actorii trupelor de teatru Pied Piper & Gepetto și de Clubul Copiilor Sebeș.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțișor: FELICITĂRI și URĂRI care pot fi transmise prin SMS cu ocazia venirii primăverii

Evenimentul s-a bucurat de parteneriatul tuturor instituțiilor școlare care funcționează pe raza Municipiului Sebeș, precum și de colaborarea cu o serie de școli și grădinițe din zonă: Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș, Liceul German Sebeș, Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeș, Școala Gimnazială din Petrești, Grădinița „Mirela”, Grădinița „Heidi”, Clubul Copiilor Sebeș, Școala Gimnazială Săsciori – care a adus mărțișoare confecționate de grădinițele cu program normal din Sebeșel, Răchita, Săsciori, Loman și Căpâlna. A participat, de asemenea, Direcția de Asistență Socială Sebeș, prin Centrului de Zi pentru Copii cu Dizabilități și Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor 2023. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii?

Primarul Dorin Nistor a oferit mărțișoare, alături de copiii participanți: „Împletim firul roșu, cu cel alb, legăm cu gândul senin și vă trimitem urări de bine. Mulțumim tuturor participanților!”, a fost mesajul transmis de organizatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: IPJ Alba își va desfășura temporar activitatea într-un spațiu din incinta Alba Carolina Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

IPJ Alba își va desfășura temporar activitatea într-un spațiu din incinta Alba Carolina Mall Începând cu data de 28 mai 2024, comanda Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu mai multe structuri suport (Serviciul Resurse Umane, Serviciul Logistic, Biroul Control Intern, Biroul Juridic, Structura de Securitate, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Compartimentul Relații […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea