Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO Târg de Crăciun, la Școala Gimnazială “Avram Iancu” din Alba Iulia: Decorațiuni de iarnă, turtă dulce și ciocolată caldă, vândute de elevi, într-o atmosferă cu miros de brad și zvon de colinde

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Târg de Crăciun, la Școala Gimnazială “Avram Iancu” din Alba Iulia: Decorațiuni de iarnă, turtă dulce și ciocolată caldă, vândute de elevi, într-o atmosferă cu miros de brad și zvon de colinde

Într-o atmosferă specifică Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului, cu miros de brad și zvon de colinde, elevii și dascălii Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” din Alba Iulia au organizat miercuri, 20.12.2023, în curtea școlii, cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun.

Pregătirile pentru acest eveniment de suflet au durat câteva săptămâni, timp în care elevii școlii, alături de dascăli și părinți au confecționat, cu multă dăruire, ornamente, podoabe de pom și decorațiuni de Crăciun în cadrul atelierelor de creație, precum și în orele de abilități practice sau de educație tehnologică.

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de Crăciun. Urări și felicitări pe care le puteți trimite celor dragi

Decorațiunile create de elevi și dulciurile preparate alături de părinți au fost expuse în curtea școlii în cadrul târgului amenajat într-o atmosferă feerică de iarnă. Copiii, susținuți și încurajați de cadrele didactice, de părinți sau de bunici au vândut turtă dulce, fursecuri, ceai, ciocolată caldă și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă frigul de afară a fost destul de pătrunzător, atmosfera creată în jurul bradului și colindele interpretate de copii au reușit să încălzească sufletele celor prezenți.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2023

Domnul director, prof. Gabriel Bucur, le-a mulțumit celor prezenți pentru participare și implicare și le-a transmis un gând de suflet, alături de tradiționalele urări de sărbători. Alături de elevii și dascălii școlii au fost prezenți și domnul Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, viceprimar, Daniel Breaz, rectorul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, doamna Elena Ignat, inspector școlar în cadrul ISJ Alba, Lucian Morgovan, city manager, Flaviu Buta, purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, care au felicitat organizatorii pentru reușita evenimentului și pentru bucuria de a petrece împreună momente speciale.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de colindele interpretate de corul „Prietenia” al ciclului primar, coordonat de profesor învățământ primar, Dana Andro și de corul „Belcanto” al ciclului gimnazial, coordonat de domnul profesor Gabriel Bucur. Programul a continuat cu un recital de chitară susținut de elevii clasei a VI-a A și cu mesaje emoționante transmise de elevii din trupa de teatru a Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” Alba Iulia.

Elevii implicați în organizarea acestui eveniment au fost deosebit de entuziasmați de atmosfera creată în jurul bradului de Crăciun, deoarece au avut ocazia să lucreze în echipă alături de dascălii și de părinții lor, să-și vândă produsele, să învețe arta negocierii, să-și gestioneze sumele strânse, dar au învățat și să dăruiască, pentru că spiritul sărbătorilor ne îndeamnă să fim mai buni și mai darnici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea