Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Tânăra polițistă din Alba care a fost ADMISĂ la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăra polițistă din Alba care a fost ADMISĂ la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București

Jurj Andra, o tânără polițistă din Municipiul Sebeș, a arătat tuturor că munca grea și perseverența te pot duce la nivelul următor în cariera ta, indiferent de greutățile întâmpinate.

Încadrată în Biroul Rutier al orașului, Andra, în vârstă de 22 de ani, a fost admisă în acest an la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, la Ordine și Siguranță Publică. Deoarece face parte din MAI încă din anul 2019, Andra a optat pentru cursurile cu frecvență redusă ale Academiei.

„Proba sportivă mi s-a părut dificilă, deoarece implică mai multă pregătire decât celelalte discipline, dar m-am mobilizat din primăvara acestui an și am obținut un rezultat bun”, a transmis Andra, pentru ziarulunirea.ro, întrebată care probă i s-a părut a fi cea mai dificilă dintre toate.

Concurența acerbă, care a devenit deja un sinonim cu admiterea la această Academie, a convins-o pe tânăra polițistă să apeleze și la puțin ajutor specializat, pentru a-și maximiza șansele de izbândă. În acest sens, Andra a povestit următoarele: „În majoritatea timpului m-am pregătit individual, doar pe finalul pregătirii am luat legătura cu profesori și am mers de câteva ori pentru testări.”

Acum, după aflarea rezultatului acestei munci susținute, Andra și-a început drumul pentru a deveni un mândru ofițer la Poliției Române. Nota sa finală, de 8.20, a fost obținută în urma unor eforturi susținute, în urma unei „curse” împotriva a câtorva mii de alți candidați pentru posturile scoase la concurs.

Ca și încheiere, Andra a mărturisit că își dorește să își continue activitatea în județul Alba și după terminarea studiilor, ea spunând următoarele: „Cu siguranță voi lucra în Județul Alba, deoarece aici voi fi repartizată după ce termin cei 3 ani de studii în cadrul Academiei.”

Aproape 10.000 de candidaţi s-au înscris la examenul de admitere în cele două şcoli de agenţi de poliţie din ţară, cea de la Câmpina şi cea din Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea