Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Sute de voluntari, prezenți la o acțiune de ecologizare în Cugir. „O lecţie de implicare şi dragoste pentru natură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de voluntari au demontrat că ceea ce caracterizeză în general comunitatea cugireană este grija pentru mediul înconjurător şi că deşeurile aruncate la întâmplare sunt exemple izolate de iresponsabilitate a unor cetăţeni certaţi cu educaţia şi bunul simţ.

În acest sens, Primăria orașului Cugir a scris următorul mesaj de mulțumire, în cinstea voluntarilor: „În ultima lună, copii, tineri, adulţi şi vârsnici s-au mobilizat pentru a face din Cugir un oraş mai curat şi mai verde. Pe lângă cei aproximativ 200 de saci de gunoi adunaţi, efortul lor a însemnat o lecţie de implicare şi dragoste pentru natură.

În numele oraşului Cugir multumim voluntarilor implicaţi în acţiunile de ecologizare derulate în cadrul Campaniei de curăţenie de primăvară, o campanie a întregii comunităţi locale.

MULŢUMIM tinerilor Asociaţiei „Ţine de tine” pentru că au răspuns invitaţiei făcute de Primăria Oraşului Cugir şi au ecologizat Poiana cu Goruni de la Vinerea şi drumul de acces până acolo.

MULŢUMIM membrilor Composesoratului Grăniceresc din Cugir pentru că au participat şi în acest an şi au adunat deşeurile de pe Valea Dăii.

MULŢUMIM ecologiştilor Asociaţiei „Năspăpişte” pentru mobilizarea de care au dat dovadă, ieşind la curăţenie pe parcursul a trei zile în păşunea Vinerii din zona Viilor şi pe drumul forestier către Pochia.

MULŢUMIM membrilor organizaţiei „Rotary Club Cugir Anima Mundi” şi „Alba Iulia Civitas Solis”, care au participat împreună cu familiile lor la o acţiune de ecologizare în aval de barajul de pe Râul Mic.

MULŢUMIM enoriaşilor Bisericii Creştine Baptiste care au curăţat parcul Micro 7, aflat în proximitatea lăcaşului de cult şi s-au implicat în întreţinerea zonelor verzi.

MULŢUMIM partidelor politice cu reprezentare în Consiliul Local Cugir care au susţinut comunitatea locală, participând activ prin acţiuni de ecologizare şi plantare puieţi.”, a fost mesajul instituției, postat în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea