Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Subprefectul Mureșan, sprijin pentru tinerii români și ucraineni înainte de sărbătorile Pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Subprefectul Mureșan, sprijin pentru tinerii români și ucraineni înainte de sărbătorile Pascale

Înainte de sfintele sărbători Pascale, subprefectul Corneliu Mureșan, secretar executiv al PSD Alba, s-a implicat în două acțiuni umanitare, sprijinind tineri români și ucraineni. Activitățile au fost derulate alături de colegii săi din PSD și PES Activists.

”În Joia Mare am întalnit adolescenți și copii frumoși, dar pe care soarta îi pune la grea încercare. Viața lor este la ,,răsărit” și sunt convins că dificultățile îi vor face mai puternici.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În prima parte, alături de prietenul și colegul meu din PSD Alba, Andrei Sărmășan, am răspuns apelului de a fi alături de adolescenți ucraineni, jucători de polo. Acestia formează o echipă competitivă și sunt cazați la Alba Iulia, fugind astfel din cauza războiului din țara lor. I-am apreciat mereu pe cei care fac sport de performanță și cunosc foarte bine sacrificiile care trebuie facute pentru obținerea de rezultate. Sportul nu este doar un liant social, ci și o activitate care unește, formează caractere și personalități puternice.

În a doua parte, alături de colegii din PES Activists Alba și primarul din comuna Stremț – Traian Ștefan Popa, am derulat campania sociala #CuloriDePrimăvară – tradiție pentru noi în perioada sărbătorilor Pascale. Am ajuns la Centrul de Plasament de Tip Familial ,,Sf. Ghelasie” din Stremț. Am petrecut clipe frumoase alături de copii și, sperăm noi, și pentru ei a fost o zi frumoasă!”, a scris subprefectul Corneliu Mureșan pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea