Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO. Studenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, premiați la concursul internațional RoboTEC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 24-25 martie 2017, la Universitatea Politehnică din Timişoara s-a desfăşurat a III-a ediţie a concursului de roboţi „RoboTEC”.

În total s-au înscris în competiţie 37 de echipe din România şi  din străinătate. Roboţii participanţi au putut concura la mai multe secţiuni: line following, maze, sumo şi free-style.

La această ediție, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a participat cu o echipă formată din studenţii Todor Uţ, Tudor Samuilă, Daniel Leah, Alexandru Donea, Daniela Oniţa şi Leontin Neamţu, fiind coordonaţi de către profesorul Mihai Oltean.

Echipa UAB a făcut demonstrații cu proiectul pe care îl dezvoltă în cadrul Universităţii – robotul „Jenny 5”, printre care: urcarea unei rampe de acces, prinderea unei sticle, prinderea unui pahar cu cafea şi strângere de mână. Echipa UAB a câştigat premiul al III-lea. Mai multe informaţii despre robot se găsesc la adresa: www.jenny5.org.

[nggallery id=3696]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea