Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Student Sport Alba Iulia, debut cu dreptul la Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Student Sport Alba Iulia a debutat cu dreptul în noul sezon competițional la Under 15. Elevele antrenorului Cătălin Costea au izbutit, la Cricău, o victorie clară, cu ACS Alma Sibiu, scor 5-1.

Atacanta Șuteu Maria Lavinia și-a trecut în cont un “poker” (a marcat 4 goluri), iar mijlocașul Mihu Emma – o reușită. Lotul a fost format din: Cosma Ionela, Cosma Oana, Barna Georgiana, Bîrsan Geszika, Giura Antonia, Șimandi Daria, Neamțu Andreea, Oargă Maria, Rusu Luciana, Sârbu Ayana, Tokacs Ingrid, Goța Ariana, Man Emanuela, Romoșan Denisa, Gheorghiu Mădălina, Burtă Paula, Șuteu Lavinia, Bobăila Maria, Mitrofan Iulia.

La senioare, în meciul desfășurat după o zi, pe terenul de la Ighiu, jucătoarele de Liga a 3-a au luptat împotriva liderul actual al seriei a doua, Universitatea Craiova. A fost un duel plin de suișuri și coborâșuri, cu “extaz și agonie” După ce fetele conduc până în minutul 80 cu scorul de 3-1, pe final în urma oboselii și lipsei de concentrare lasă adversarelor “portițe” în a întoarce scorul. Universitatea Craiova profită din plin și meciul se termină la 3-4. Pentru gazde au înscris Ariana Iosa, Antonia Ciulea și Ioana Deac.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea