Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| Vulpe șireată, ședință foto în Munții Șureanu, la barajul Oașa: Cumătra vrea să devină influencer

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Vulpe șireată, ședință foto în Munții Șureanu, la barajul Oașa: Cumătra vrea să devină influencer

Animalele sălbatice se tem tot mai puțin de apropierea oamenilor, vulpile mai ales fiind surprinse chiar și în interiorul marilor orașe.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției câteva fotografii inedite cu o vulpe care a ieșit în calea sa și parcă poza pentru coperta unei reviste, în zona barajului de la Oașa.

Vulpea poate fi întâlnită începând cu malul marii și până în golurile alpine, în păduri, tufișuri, stufârișuri sau în camp deschis.

Deși preferă locurile sălbatice, bogate în vegetație și unde oamenii ajung cu dificultate, în ultima perioadă s-a constatat o creștere semnificativă a populațiilor de vulpi în zonele suburbane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Noșlac a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea echipamentelor IT necesare pentru implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Noșlac”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea