FOTO ȘTIREA TA: Vin sărbătorile! Cadourile lui Moș Crăciun dau pe-afară!

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Un albaiulian a vrut să se asigure că darurile de Crăciun, care abia i-au încăput în mașină, nu se vor pierde pe drum. Astfel, acesta a ancorat portbagajul și una dintre ușile care nu se mai închideau cu…sfoară!

În România, totul e posibil. Un conducător auto a fost fotografiat joi în timp ce rula pe o șosea din Alba Iulia cu portbagajul și cu una dintre uși deschise, dar legate cu sfoară.

Fotografia a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro. Pe imagine se poate vedea mașina încărcată și potbagajul și una dintre uși deschise. Cum românul este inventiv, faptul nu l-a împiedicat pe om să își vadă de drum, nu înainte de a se asigura că “sacul” moșului este în siguranță.

Șoferul, aflat probabil în febra cumpărăturilor de sărbători, a umplut mașina la refuz, și nedorind ca vreun cadou să se piardă până ajunge la destinație, le-a asigurat legându-le cu sfoară.  Imaginile au fost surprinse la intrarea în municipiu, pe podul peste Mureș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Andrei 21 decembrie 2017 at 20:02

Dacă nu făcea nici un cadou era saraca și fără suflet dacă face cadouri prea mult ajunge pe site-uri de știri ca romanul e inventiv…..Nici Cum nu e bine….Al dracu’ sunt romani astia

dolfi 21 decembrie 2017 at 21:37

cand am vazut titlul am crezut c-o abdicat dragnea sau mai bine, c-o crepat iliescu

M 22 decembrie 2017 at 0:15

Il doare pe BWO de ce scrie in ziar

Comentariile sunt oprite