FOTO ȘTIREA TA: Veșnica problemă cu mizeria din zona căminelor studențești aflate lângă cartierul albaiulian ”Lumea Nouă”. ”Nici măcar un bec nu se pune. Am făcut cereri la primărie de 2 ani”

Paul Voicu - Primar 2020

În zona din spatele căminelor studențești, aflate lângă cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia, mizeria și nesimțirea sunt la ele acasă. Dovadă stau câteva imagini trimise, miercuri, de către un cititor ziarulunirea.ro, indignat de priveliștea dezolantă care-l întâmpină zilnic.

 ”Priviți cum arată zona în spate la căminele studențești.  Nici măcar nu se pune un bec. De doi ani de zile am făcut  cereri la primărie și tot timpul spun că nu se poate la blocul 104 nr. 51”, ne scrie cetățeanul.

ELIT

Căminele studențești sunt amplasate lângă cel mai mare cartier de rromi al orașului Alba Iulia, iar situația ne-a fost semnalată în repetate rânduri, de mai mulți localnici.

Citiți și FOTO, ȘTIREA TA. Gunoaie și porci ”în mod regulat” lângă căminele Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Mihail David - 2020

FOTO: Priveliște dezolantă lângă căminele studențești din Alba Iulia

FOTO, ȘTIREA TA. Studenții căminelor de lângă cartierul albaiulian ”Lumea Nouă” reclamă periodic problema gunoaielor, însă sunt mereu ignorați

FOTO/VIDEO ŞTIREA TA: „Smart” porcul de Alba Iulia a ajuns şi „student” şi se înfruptă din gunoiul din zona căminelor studenţeşti

——————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...