Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Un stâlp de telefonie dintr-o localitate din Alba, la un pas de a se prăbuși: „Poate cădea în orice moment pe oameni, mașini”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Un stâlp de telefonie dintr-o localitate din Alba, la un pas de a se prăbuși: „Poate cădea în orice moment pe oameni, mașini”

Locuitorii satului Poiana Galdei din comuna Galda de Jos, care trec printr-o anumită zonă a localității, se confruntă zilnic cu o situație extrem de periculoasă.

Un stâlp de telefonie și internet, care spun cetățenii că aparține unei companii de telecomunicații, se mai ține doar într-o ancoră din curtea unui sătean. Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu starea de fapt.

„Acest stâlp de lemn s-a rupt în pământ și se ține legat doar de ancora de la mine din curte. Este pericol public, poate cădea în orice moment pe oameni, mașini. Am făcut sesizare la firma de care aparține. După o lună și jumătate apar doi domni, constată, însă nu s-a luat nici o măsură, bătaie de joc! Stâlpul se află în Poiana Galdei pe drumul județean 107K”, ne-a transmis cititorul.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc O intervenție de urgență a avut loc în această seară pe Bulevardul Transilvaniei, unde pompierii au reușit să prevină o situație potențial periculoasă. Un burlan de pe un bloc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare