Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Un stâlp de pe o stradă a unui cartier din Alba Iulia, la un pas de a se prăbuși. „Așteptăm să cadă pe cineva?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA | Un stâlp de pe o stradă a unui cartier din Alba Iulia, la un pas de a se prăbuși. „Așteptăm să cadă pe cineva?”

În cartierul Bărăbanț din Municipiul Alba Iulia, cetățenii se confruntă zilnic cu o situație extrem de periculoasă.

Mai exact, un stâlp de iluminat este la un pas de a cădea, la momentul actual aflându-se într-un unghi extrem de periculos, pe punctul de a se desprinde din pământ.

„De o săptămână acest stâlp este în starea care se vede în poze… așteptăm să cadă pe cineva? sau să se întâmple o nenorocire?”, este mesajul alăturat fotografiile postate de un cetățean pe o rețea de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea