Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Un cetățean din Sebeș așteaptă cu nerăbdare să fie schimbat TOT gazonul uscat din municipiu – ”Firma să dea dovadă de profesionalism!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cetățean din Sebeș așteaptă cu nerăbdare să fie schimbat TOT gazonul uscat din municipiu – ”Firma să dea dovadă de profesionalism, așa cum se laudă primăria pe o rețea de socializare!”

Deși au aflat, pe rețeaua de socializare, că gazonul uscat din municipiu va fi înlocuit pe cheltuiala firmei de la care a fost cumpărat, sebeșenii așteaptă în continuare ca lucrările să fie finalizate.

Un cetățean din oraș ne-a trimis imagini care dovedesc că problema nu a fost rezolvată decât într-o mică măsură – au fost schimbați doar 30-40 de metri de gazon uscat, în fața catedralei, însă nu s-a făcut nimic pe porțiuni întregi care se întind de la Casa de Cultură ”Luncian Blaga” până în centru.

Practic a fost o simplă acțiune de imagine, de ”cosmetizare”, cel puțin deocamdată.

Reamintim că la începutul lunii septembrie locuitorii Sebeșului semnalau faptul că la nici 2 luni de când a fost pus, din cauza secetei, s-a uscat tot gazonul de pe Bulevardul Lucian Blaga, de la Casa de Cultură până la Turnul din Cetatea Veche, verdele fiind înlocuit cu un galben palid.

„Continuă bătaia de joc la adresa cetățeniilor din Sebeș. Flori, suport din fier forjat pentru flori, gazon (ars)… primarului îi plac achizițiile directe scumpe și rafinate, în special de la clientela politică a fostului PDL. Mai bine să se facă investiții în spitalul Municipal Sebeș, pentru a avea și noi unde să ne tratăm”, a scris pe adresa redacției ziarulunirea.ro un localnic revoltat de felul în care administrația locală cheltuiește banii și de faptul că gazonul, aflat în garanție, în realitate a fost schimbat doar pe o suprafața foarte mică.

[nggallery id=4544]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea