// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: Un cetățean din Sebeș așteaptă cu nerăbdare să fie schimbat TOT gazonul uscat din municipiu – ”Firma să dea dovadă de profesionalism!”

Un cetățean din Sebeș așteaptă cu nerăbdare să fie schimbat TOT gazonul uscat din municipiu – ”Firma să dea dovadă de profesionalism, așa cum se laudă primăria pe o rețea de socializare!”

Deși au aflat, pe rețeaua de socializare, că gazonul uscat din municipiu va fi înlocuit pe cheltuiala firmei de la care a fost cumpărat, sebeșenii așteaptă în continuare ca lucrările să fie finalizate.

Un cetățean din oraș ne-a trimis imagini care dovedesc că problema nu a fost rezolvată decât într-o mică măsură – au fost schimbați doar 30-40 de metri de gazon uscat, în fața catedralei, însă nu s-a făcut nimic pe porțiuni întregi care se întind de la Casa de Cultură ”Luncian Blaga” până în centru.

Practic a fost o simplă acțiune de imagine, de ”cosmetizare”, cel puțin deocamdată.

Reamintim că la începutul lunii septembrie locuitorii Sebeșului semnalau faptul că la nici 2 luni de când a fost pus, din cauza secetei, s-a uscat tot gazonul de pe Bulevardul Lucian Blaga, de la Casa de Cultură până la Turnul din Cetatea Veche, verdele fiind înlocuit cu un galben palid.

„Continuă bătaia de joc la adresa cetățeniilor din Sebeș. Flori, suport din fier forjat pentru flori, gazon (ars)… primarului îi plac achizițiile directe scumpe și rafinate, în special de la clientela politică a fostului PDL. Mai bine să se facă investiții în spitalul Municipal Sebeș, pentru a avea și noi unde să ne tratăm”, a scris pe adresa redacției ziarulunirea.ro un localnic revoltat de felul în care administrația locală cheltuiește banii și de faptul că gazonul, aflat în garanție, în realitate a fost schimbat doar pe o suprafața foarte mică.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO/ ȘTIREA TA: Un cetățean din Sebeș așteaptă cu nerăbdare să fie schimbat TOT gazonul uscat din municipiu – ”Firma să dea dovadă de profesionalism!”

  1. prostia 14.09.2017 la 9:08

    Orice tampit a invatat de la parinti si bunici ca daca plantezi un pomisor sau o floare, bati bine pamintul sa nu ramina aer la radacina, pt ca se impute si se ofileste. Smecherii care au pus gliile de iarba, nici nu au pregatit inainte un pat de pamint fertil, nici nu l-au presat cu acele talpi specifice de pesare, insa au pus gliile si au luat purcoiul de bani. Acum, unii dau ca tampitii cu apa ca poate doar, doar, s-ar prinde iarba. Noroc ca celor care au polatit, nu le pasa, nu se pricep nici ei la nimic si poate intre cele doua parti este pace si liniste. Bugetul e mare si nu asteapta nimeni canalizari, asfalt, reparatii de scoli si multe altele. Iarba este acum asa ca poate sa manince prostimea la umbra teilor de 450 lei bucata ! O impotrivire de la platitorii de taxe ? As de unde !