Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA. Un abrudean are de plătit mai multă apă uzată decât potabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un abrudean a trimis, luni, o factură pe adresa redacției ziaruluiunirea.ro, fiind nemulțumit că i s-a facturat o cantitate mai mare de apă uzată decât potabilă, ceea ce consideră că este imposibil, întrucât în canal nu se poate scurge mai multă apă decât se folosește în locuință.

Potrivit facturii trimise pe adresa redacției, cantitatea de apă de apă potabilă consumată este de 5,000 de metri cubi, în vreme ce cantitatea de apă scursă în canal este de 6,722 metri cubi.

Contactați de ziarulunirea.ro, reprezentanții SC APA CTTA SA Alba au declarat că factura este corectă (suma cantității de apă plus diferențe este egala cu cantitatea de apa uzata preluata). Diferențele aparute pe factura clientului sunt datorate diferențelor între cantitatea de apă furnizată de către operator, adică cea indicată în contorul principal de branșament, amplasat la limita de proprietate și repartitoarele individuale ale proprietarilor.

Aceste pierderi au diferite cauze, dar care trebuie identificate si rezolvate de către asociația de proprietari a condominului respectiv. Cât priveste raportarea corectă a consumului de către locatari, operatorul nu are dreptul de a verifica corectitudinea cu care aceștia își raportează consumul lunar, diferențele dintre contorul de branșament și suma consumurilor individuale se repartizează în mod egal pe fiecare unitate imobiliară conform prevederilor art 31 alin.(7) lit.b) din legea 241/2006”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea