Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO-ŞTIREA TA: Tupeu fără margini. Şi-au parcat „bolizii” cum au vrut pe un trotuar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tot mai multe cazuri de parcări neregulamentare sunt sesizate în Alba Iulia. Chiar dacă lipsa locurilor de parcare este o adevărată problemă în anumite zone din oraş, asta nu poate fi o scuză pentru şoferii care continua să parcheze la voia întâmplării.

Din seria aceasta fac parte şi cei surprinşi astăzi de către un cititor ziarulunirea.ro, cu maşinile parcate pe trotuarul din preajma Casei Judeţene de Pensii.

“Alta zi, aceeași nesimţire, de data asta triplată,  pe trotuarul din preajma Casei de Pensii. Vor scăpa din nou neamendaţi pentru că poliţia locală invocă faptul că trebuie să-i vadă ei. Pai să stea atunci un polițist în civil, doar o dimineață acolo și altul pe strada Gh.  Doja ( foarte aproape) și îi va vedea nemijlocit. Altfel, explicațiile nu ne mulţumesc”, scrie cititorul nostru în speranţa că până la urmă se vor lua măsuri pentru a stopa sau măcar diminua fenomenul parcărilor după bunul plac.

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea