Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA/ Trend-ul parcărilor în locuri interzise, promovat chiar de școlile de șoferi din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

O mașină aparținând unei școli de șoferi, din Alba Iulia, a fost fotografiată în statia de autobuz din Ampoi 1, parcată și pe trotuar, cu toate ca acest lucru este interzis.

Maximă lipsă de respect din partea unor instructori ai școlilor de șoferi din Alba Iulia. Zi de zi vedem în trafic conducători auto care nu respectă regulile de circulație, deși este un fapt care nu ar trebui să ne mire. Responsabilii pentru educarea viitorilor șoferi, în loc să fie exemple pozitive pentru viitorii participanți la trafic, le arată că de fapt, își pot permite orice.

Să nu mai vorbim de lipsa de respect față de cei care folosesc transportul în comun.

„I-am făcut o fotografie. Sunt mașini parcate în permanență în stațiile de autobuze. Oamenii au treabă în zonă și ca să nu meargă prea mult pe jos, parchează în stația de utobuz sau urcă mașina pe trotuar”, ne-a scris un cititor ziarulunirea.ro.

Se pare că acest comportament lipsit de respect devine încet, încet un trend, încă de pe „băncile” școlilor de șoferi.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Metodă INEDITĂ de deszăpezire într-un oraș din Apuseni: ”Cositoarea mea nu patinează, merge şi lama şi tot”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Metodă INEDITĂ de deszăpezire într-un oraș din Apuseni: ”Cositoarea mea nu patinează, merge şi lama şi tot”

Un localnic din orașul Câmpeni a găsit o metodă cât se poate de inedită pentru a deszăpezi strada pe care locuiește și pentru a nu mai aștepta ca autoritățile locale să fie mereu luate prin surprindere de zăpada căzută în ultimele zile.

Citește și: Previziuni meteo pentru sărbători: Când și unde ne putem aștepta la zăpadă

Bărbatul și-a luat cositoarea și s-a pus pe treabă, să curețe strada de stratul generos de zăpadă depus după ninsorile recente. În acest mod, omul spuen că a scutit și autoritățile locale de o muncă și de a se mai plaânge că nu au bani nici de utilaje, nici de combustibil.

”Dacă tot n-au bani la primărie pentru utilage , motorină, eu mi-am luat utilajul meu pentru deszăpezire pe strada Dealul Cocilor din Câmpeni. Cositoarea mea nu patinează, merge şi lama şi tot,  utilajele lor n-au lanțuri, n-au motorină, nimic n-au!,” spune bărbatul.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare