// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA: Străzi din cartierul albaiulian Recea, uitate de autorități: Din cauza zăpezii, greu putem urca o pantă abruptă

Mai mulți locuitori din cartierul albaiulian Recea declară că unele străzi sunt uitate de autorități când ninge, rămânând necurățate, și se plâng că urcă cu greu o pantă de pe străzile Izvorului și Seliște. 

strazi-alba-iarna-zapadaPrima ninsoare din 2017 are un gust amar pentru locuitorii din cartierul Recea care se plâng că la ei utilajele de deszăpezire nu ajung.

Un locuitor de pe strada Izvorului, și nu este singurul, susține că nu ar fi semnalat această problemă dacă panta mare nu ar exista.

”Este greu pentru șofer să urce și poate fi, totodată, riscant să coboare, dacă ninge mult și nu este curățată”, ne-a scris acesta.

În altă ordine de idei, el susține că o alte problemă este nefuncționalitatea unui bec de iluminat din zonă. ”Am cinci sesizări din august, pentru a-l schimba, dar nu s-a făcut nimic”, ne-a transmis acesta.

Totodată, și locuitori de pe strada Seliște din Recea se arată nemulțumiți. ”Cum suntem mai la margine, suntem dați uitării, dar nu e corect”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA: Străzi din cartierul albaiulian Recea, uitate de autorități: Din cauza zăpezii, greu putem urca o pantă abruptă

 1. dosare 07.01.2017 la 14:39

  Cine si mai ales cui, a incredintat deszapezirea orasului? Nu va deoparatati de a afla asta, pt ca apoi, gasiti de ce nu se lucreaza !

  • dolfi 07.01.2017 la 15:22

   nu asta e important, e important sa fie liniste, sa poata lucra alesii pentru noi!

 2. Rika fara frica 08.01.2017 la 14:17

  Platiti inpozit pentru case si terenuri si va da clanta Primarul Hava !

  Pe strada lui zilnic se da cu sare si materiale antiderapante si pe alte strazi nu este banii ca noh poate ii da Hava la Copilu lui sa isi faca casa in apropierea de casa lui spre vii (str Mircea Eliade ) pe partea stanga o casa ce e in santier ( unde nu demul o fost blocat drumu de cei de la apa ctta alba sa casa il lege la apa) fara sa anunte ca se opreste circulatia ! in ce tara traim ? mai are rost sa platim taxe ?

 3. Rika fara frica 08.01.2017 la 14:19

  Nu mai platiti nici o taxa si cereti demisa primarului !

  • Calin 08.01.2017 la 19:56

   Doar ce l-ati ales! Situatia strazilor uitate de primarie este la fel peste tot. Vara praf ca naiba ca nu matura si nu uda acesti Polaris, iarna strazile nu sunt deszapezite. Exceptii cateva strazi cu interese.