// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO, ȘTIREA TA: Strada din Alba Iulia unde oprirea este interzisă, însă nimeni nu e amendat/ Un șofer sancționat s-a contrazis cu polițiștii o oră

Există o stradă în Alba Iulia unde deși oprirea este interzisă, nimeni nu este amendat. Un șofer s-a contrazis, miercuri seara, cu patru polițiști locali, timp de o oră, pentru că a fost sancționat după ce a parcat pe strada Arsnberg, la ieșire spre strada Cloșca.

Da, ați ghici, pe strada Cloșca din Alba Iulia trebuie ridicate semnele de circulație care indică oprirea interzisă, deoarece se parchează de ani de zile, iar nimeni nu este amendat. Mai ales având în vedere că pentru locatarii de la blocuri nu au fost create suficiente locuri de parcare.

Unii consideră că legea este aplicată discreționar.

”Am parcat pe strada Arnsberg în colț cu Cloșca și am luat amenda. Am stat de vorba cu 4 polițiști să le spun de ce nu dau amenzi pe toată strada Cloșca. Au zis ca dau amenzi doar la colț de intersecție, doar atât. Dar semnul e clar, oprirea interzisă, pe toată strada. Am stat cu ei vreo oră și nu voiau sa dea amenda la restul. Lipsa de respect. Legea este pentru toată lumea …din păcate trăim în România. Aici e problema”, ne-a scris cititorul.

________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA: Strada din Alba Iulia unde oprirea este interzisă, însă nimeni nu e amendat/ Un șofer sancționat s-a contrazis cu polițiștii o oră

 1. Ics 26.04.2018 la 7:48

  Pe Cloșca, semnele de oprire interzisă sunt puse aiurea. În afară de porțiunea de drum , sub 25 m de intersecții se poate parca , fără să inoportunezi pe nimeni in trafic. Oricum, daca ar fi putina viziune in administrație, strada cu pricina ar putea fi lărgită foarte usor, si de o parte și de alta.

 2. Eu 26.04.2018 la 10:33

  Lasati sa parcheze in zonele aglomerate dar puneti taxa la ora,si 50bani/1ora ajunge,o sa vedeti cum apar locuri libere…Bine ca platim intre blocuri pt cateva ore de rezervare,zicea un destept cu mustata ca nu renteaza sa taxeze in parcarle publice..serios,dar cu cine a facut asta matematica,cu portarul scolii?! Pai hai sa ne facem toti piste de biciclete in fata la blocuri cum are si havica primaru pe viata in fata casei!!!

 3. Xxx 26.04.2018 la 21:15

  Corect, poliția locală ar trebui să amendeze toate mașinile care staționau pe oprirea interzisa. Trebuie dați în judecată. Chiar daca ai sesizare la mașină x și la 2m găsești alte 10 mașini nu poți să te faci că nu ai văzut sau sa spui că nu a sesizat nimeni…. In cazul de față trebuia să să sune la sediul poliției locale și să facă sesizare pt toate mașinile. Iar pt polițaii care au refuzat sancționarea șoferilor opriți pe semnul de interzis să le facă o plângere scrisă cu ajutorul a doi martori și câteva poze. Poliția locală era obligată să răspundă la sesizare oficial. Rusine.

 4. Xxy 27.04.2018 la 8:34

  Asa-i romanul de cand se stie, sa moara si capra vecinului!!! Oricare cand e prins in flagarnt incepe sa arate cu degetul la altii!!!!Stati linistiti ca le vine randul la toti ghertoii si nesimtitii car eparcheaza ocupand tot trotuarul, pe locuri de handicapati, etc, etc….scapa o data, de doua ori … da pana la urma tot li se infunda….parerea mea e ca amenzile inca sunt prea mici…numai prin amenzi cu adevarat mari cred ca se mai pot civiliza acesti badaranoi si gehrtoi care parca s-au nascut cu curul in masina!!!!! Si daca tot o dam sus si tare cu ue, sa adopatam si noi prevedrile care stipuleaza ca masinile mai vechi de 12 ani n-au voie in centrul oraselor……si de 70% din ghertoi am scapat………..