// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA: Șoferii care ”terorizează” vecinii parcând pe aleea din fața blocului, în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, amendați

Șoferii care parchează neregulamentar pe aleea din fața blocului, în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, au fost amendați de polițiști, transmite un cititor al ziaruluiunirea.ro, care a atașat mesajului său două fotografii doveditoare.

O persoană care locuiește într-un apartament dintr-un bloc din Piața Iuliu Maniu ne sesizează că un vecin al său, cât și alte persoane, parchează în fața intrării într-o scară de bloc, blocând parțial aleea de acces.

În acest sens, el trimite și câteva poze prin care se vede că șoferul a fost amendat și speră că astfel ceilalți șoferi vor înțelege că este neregulamentar să parchezi asemenea.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA: Șoferii care ”terorizează” vecinii parcând pe aleea din fața blocului, în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, amendați

 1. Nelu 07.03.2017 la 20:44

  Si ln teius la sabina langa banca transilvania E DEZASTRU nu este oprire interzisa si toata lumea parcheaza ln bataie de joc de ani de zile si nimeni nu face nimic.

 2. Un cetatean 09.03.2017 la 8:30

  Daca Politia Locala, dupa ora 20.00 ar face o plimbare printre blocurile din Cetate ar observa ca sunt o grmada care procedeaza astfel, parcand inclusiv pe trotuare , pe spatiile verzi.
  Dar am si eu o nedumerire, daca aceia care parcheaza s-au interesat la Primarie daca mai sunt locuri libere cu plata si daca Primaria verifica daca pe locurile neplatite parcheaza cineva ? Sau cine e fraier si plateste are loc de parcare asigurat si cine nu tot asa.

  • Rika fara frica 09.03.2017 la 18:23

   eu vad politia locala sara intre 20:00 – 02:00 pe strazi unde is parcate masini aiure si pe loc interzis si nu se opresc , borbesc la telefon si bea cafea in masina si se opres in benzinari la povesti ! demisia sefilor lor !

 3. Rika fara frica 09.03.2017 la 18:22

  hai sa dam o linie cu cui pe masina si sa o udam bine cu acid din baterie !