Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Satul Benic și-a tras piscină – e alimentată natural, dar amplasată prost: chiar pe drumul spre biserică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câteva imagini cu ”cel mai nou ștrand din județ” ne-au fost transmise de un cititor din Benic. Aflăm, însă, că localnicii nu sunt prea mulțumiți – deși piscina e numai bună de bălăcit, alimentată cu apă natural, după fiecare ploaie, este amplasată prost, chiar pe drumul spre biserică.

Dincolo de a face ”haz de necaz”, se pare că în localitate starea proastă a drumului le provoacă mari neplăceri localnicilor și speră ca, prin mesajul de mai jos, să atragă atenția autorităților:

”În comuna Galda de Jos, sat Benic, pe drumul spre Biserică este o băltoacă numai bună de bălăcit, că de trecut doar prin ea se poate trece. În comuna cea mai bogată din județ, pe primar și consilieri ”îi doare la patină”. După fiecare ploaie se fac bălți și noroi pe această stradă intens circulată de mașini și oameni. Rușine primăriei și tuturor celor care ar trebui să facă ceva pentru locuitorii satului Benic. Și pe drumul de la intrare în localitate îți rupi mașina la cât e de găurit și tot un șanț și o groapă!”.

[nggallery id=4300]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea