Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| RER Vest – RETIM încă fac MONITORIZARE, în loc să strângă gunoiul din ALBA IULIA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| RER Vest – RETIM încă fac MONITORIZARE, în loc să strângă gunoiul din ALBA IULIA

Înainte de 1 Decembrie, data când și-a intrat oficial în atribuții pe raza municipiului Alba Iulia, Asocierea RER Vest – RETIM  a efectuat multiple acțiuni de monitorizare și a împânzit presa locală cu rapoarte și comunicate de presă prin care îi atribuia, de acum, vechiului operator un dezastru cu privire la colectarea și ridicarea gunoiului în mai multe puncte din oraș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se pare însă că noul operator Asocierea RER Vest – RETIM, catalogată de presă drept un ansamblu de firme de casă ale PNL, a rămas la stadiul de monitorizare și doarme.  După cum se poate observa în fotografiile pe care cititorii le-au trimis pe adresa redacției ZiarulUnirea.ro în mai multe puncte din oraș containerele sunt arhipline și dau pe dinafară, chiar dacă tariful practicat este cel mai mare din Regiunea Centru a României, cu circa 70% mai mare decât al vechiului operator.

Astfel noul operator dă încă odată dovadă de stângăcie, la fel cum a făcut și la Sebeș și la Cugir, chiar dacă în cazurile precedent amintite DSP Alba a avertizat asocierea că este necesar să ridice gunoiul ori de câte ori este nevoie astfel încât acesta să nu se acumuleze și să nu se creeze un pericol sanitar pentru cetățeni, iar în acest caz putem să deducem că operatorul nu are nici măcar o scuză pentru faptul că nu a ridicat gunoiul din mai multe puncte din Alba Iulia, nici aceea că este doar a doua zi, din moment ce a monitorizat intens și a știut în detaliu situația din teritoriu și nici faptul că ieri a fost Ziua Națională a României și cantitatea de gunoi aruncată de cetățeni ar fi putut să fie una mai mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea