// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Porsche Cayenne, parcat pe trotuar pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia

Un cititor al ziaruluiunirea.ro se arată nemulțumit de modul în care a fost parcat, miercuri, un autoturism marca Porsche Cayenne, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia.

parcare-porche02

parcare-porche01

Șoferul a parcat integral pe trotuar. Chiar dacă nu obstrucționează circulația pietonală, cititorul nu consideră parcarea una ”corectă” și consideră că șoferul ar fi putut căuta un loc amenajat.

______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA. Porsche Cayenne, parcat pe trotuar pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia

  1. Sebesanul 21.12.2016 la 15:02

    Autoturismul e marca Porsche, nu Porsche Cayenne!

  2. Redactia 21.12.2016 la 15:05

    Sunteti de porc!!! De ce promovati o stire de genul asta daca omul nu a parcat intr-un loc nepermis? Daca nu este oprirea interzisa si lasa loc pietonilor este legal parcat. Haideti sa facem garagata ca nu avem locuri de parcare si ne vor ridica masinile fara sa avem o alternativa! Ma intreb in cate surse ati verificat „stirea”…
    Daca are omul o masina mai scumpa sariti pe el ca soriceii… tipic romanesc